Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gabie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Beste Gabie, bedankt voor je legging. Alles wat je zei was herkenbaar. Ik hoefde zelf niks te vertellen. Ik ben heel erg benieuwd. Bedankt.




Ervaring van Onvolwassen gedrag met waarzegger Gabie   Ervaring van Onvolwassen gedrag met waarzegger Gabie   Ervaring van Onvolwassen gedrag geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Hoi Gabie, je legging klopt. Gisteren gaf je aan dat hij zou bellen. En hij heeft mij vandaag gebeld.
Wordt vervolgd. Nogmaals bedankt, ik zal je zeker weer bellen.
Grt L.




Ervaring van L. met waarzegger Gabie   Ervaring van L. met waarzegger Gabie   Ervaring van L. geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Wat een lieve meid heeft een luisterend oor is meelevend. Reading is zuiver en oprecht en erg duidelijk en zoekt tot de bodem uit wat er allemaal speelt. Totale plaatje moeite waard om met Gaby in contact te komen. Dankjewel lieverd en bedankt weer voor alles. Groetjes, Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Gabie   Ervaring van Angela met waarzegger Gabie   Ervaring van Angela geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Zojuist gesproken over de man met zijn koppigheid die in zijn sop moet gaar koken op dit moment. Gabie je bent een topper. Zoveeel herken punten die je wist te benoemen alsof je de situatie aanvulde en meteen wist waar het over ging. alles wat je zei dat klopte gewoon. Ben zo blij je gesproken te hebben het geeft me weer kracht en vertrouwen. Ik hou je zeker nog op de hoogte.




Ervaring van Ki met waarzegger Gabie   Ervaring van Ki met waarzegger Gabie   Ervaring van Ki geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Hoi Gabie
Ik wil alleen aangeven dat het geslijm is begonnen zoals je hebt voorspeld. Vandaag bericht ontvangen. Ik denk dat je al genoeg weet.
Grt L.




Ervaring van L met waarzegger Gabie   Ervaring van L met waarzegger Gabie   Ervaring van L geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Hey Gabie,

Heb je op 3 maart gesproken en ook toen een revieuw geplaatst.
Toen zei je me dat R veel over zichzelf nadacht en echt veranderingen in zichzelf wil en alles echt anders wilde aanpakken en ik dat ook zou horen.
Nou.vandaag ineens een bericht van hem, of we konden praten en kwam hij bij mij met precies de dingen die jij mij vertelde.
Ik dacht vanavond nog.wow Gabie had gelijk. Ik dacht nog toen je mij het vertelde; dit is te mooi om waar te zijn.
Nu nog kijken hoe t loopt in de toekomst natuurlijk.
Thanks voor jouw correcte legging van toen. Nu hopen dat de legging voor de toekomst ook uitkomt.
Je bent een topper.
Xx.




Ervaring van R met waarzegger Gabie   Ervaring van R met waarzegger Gabie   Ervaring van R geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Wat een lieve dame ziet en zegt een hoop dingen die zij niet kon weten een spreekt dingen uit het hart dankjewel lieve Gabie.

Gr. A.




Ervaring van Angela met waarzegger Gabie   Ervaring van Angela met waarzegger Gabie   Ervaring van Angela geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Wauw. Veel details die ze niet kon weten en een super lieve vrouw.
De legging was bijna te mooi om waar te zijn, maar hoop dat het zo loopt. Als ze al zoveel details van het verleden nu kon opnoemen, dan heb ik er vertrouwen in dat de toekomst ook zal lopen zoals ze aangaf of in elk geval in die richting ;).
Thanks Gabie.




Ervaring van R met waarzegger Gabie   Ervaring van R met waarzegger Gabie   Ervaring van R geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Gabie, wauw volgende keer ga ik proberen voor een langer gesprek. Had te weinig belkrediet, knap wat je op een korte tijd verteld hebt :-).




Ervaring van C met waarzegger Gabie   Ervaring van C met waarzegger Gabie   Ervaring van C geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Ik heb heel veel mediums gesproken, maar ik vind Gabie enorm fijn en goed.




Ervaring van D met waarzegger Gabie   Ervaring van D met waarzegger Gabie   Ervaring van D geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Gaby is een zeer fijne bijzondere vrouw om mee te praten. Wat ze aangaf klopte volledig met de verwachtingen en wat ik zelf al wist of ervaar zonder dat ik hier eerst iets over heb verteld. Het klopt gewoon een toppertje. Bedankt.




Ervaring van karo met waarzegger Gabie   Ervaring van karo met waarzegger Gabie   Ervaring van karo geplaatst op 23 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Liefste Gabie, na veel proberen kreeg ik je dan toch eindelijk te pakken gaf je een foto en je wist meteen wat er allemaal gaande was, zonder dat ik je maar iets gezegd had super aangename dame om aan de lijn te hebben een dikke aanrader, top medium.




Ervaring van AJ met waarzegger Gabie   Ervaring van AJ met waarzegger Gabie   Ervaring van AJ geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Woww, Gabie kwam met een legging waar ik sprakeloos van werd. Ze gaf de juiste info de juiste persoonsomschrijving en wist met exacte woorden te beschrijven wat er speelt.
Ze is erg vriendelijk begripvol en heeft een luisterend oor.
Ik dankje enorm voor dit rustgevende gesprek. En ik bel je Gauw weer. Wachtend op mijn mooie voorspelling.
Grtjs
.




Ervaring van Tasja met waarzegger Gabie   Ervaring van Tasja met waarzegger Gabie   Ervaring van Tasja geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden