Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Ingridd
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Beste Ingridd,

Je bent een lieve vrouw om mee te praten, ik ben benieuwd voor jouw voorspellingen wat betreft mijn dochter, ik hou je op de hoogte als ze zijn uitgekomen ik moet nog wat geduld hebben.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Ingridd   Ervaring van Inge met waarzegger Ingridd   Ervaring van Inge geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Lieve Ingridd,

Anderhalve week geleden voorspelde je dat ik de job zou krijgen en dat klopt. Ben daar aangenomen.

Veel liefs,
.




Ervaring van Hazelnut met waarzegger Ingridd   Ervaring van Hazelnut met waarzegger Ingridd   Ervaring van Hazelnut geplaatst op 29 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Ingridd, wat ben je een mooi mens. Dank je voor de wijsheden, zo zuiver en zo overtuigend. Je hebt gelijk, ik had het nodig om te horen wat ik al wist. Ik bel je ongetwijfeld weer.

Je touwspringende vriendinnetje. ;-).




Ervaring van D. met waarzegger Ingridd   Ervaring van D. met waarzegger Ingridd   Ervaring van D. geplaatst op 28 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Bedankt voor het fijne gesprek, het heeft me goed gedaan. U ziet het goed, en bent duidelijk. Ga zo door met uw goede werk. Helaas was m'n tegoed op, hopelijk tot later.




Ervaring van Anonie met waarzegger Ingridd   Ervaring van Anonie met waarzegger Ingridd   Ervaring van Anonie geplaatst op 30 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Lieve Ingridd, bedankt voor je heldere uitleg. Je bent hebt me duidelijk inzicht gegeven. Ik zal vertrouwen op mijn beschermengel en leven met de dag in spirituele zin.
Ik bel je terug zodra de stap gezet is.
Lieve groet, I .




Ervaring van I met waarzegger Ingridd   Ervaring van I met waarzegger Ingridd   Ervaring van I geplaatst op 30 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Ik heb je een keer gebeld op een regenachtige zondag in december 2016. Zonder dat ik je pre-informatie gaf, begon je uit het niets allemaal details op te lepelen over mijn huidige en toekomstige situatie. Je gaf aan dat ik gelouterd zou worden als ik in een ander werelddeel zou zijn, waarbij ik meer in mijn vrouwelijkheid en natuurkracht zou gaan zitten. Op deze voorspelling kan ik nu zeggen dat ik nu volledig snap wat je toen bedoelde. Het heeft een enorm positieve invloed op mijn samenwerking met mijn business partner en team. We hebben nu besloten om meer te gaan samenwerken op gelijkwaardige voet en heel snel zullen gaan opstarten en uitbreiden. Bovendien voorspelde je veel succes mbt mijn bedrijf en ik kan je vertellen dat ik nu ook bevestigingen aan het krijgen ben (tijdens mijn voorbereidingen) dat ik aan de vooravond sta van een succesvol bedrijf dat in april zichtbaar al z'n vruchten aan het afwerpen is. Tot slot kwam je met voorspellingen over een paar manspersonen en ik kan je vertellen dat ik op positieve wijze signalen krijg vanuit Nederland dat een van de personen in kwestie - ondanks geografische afstand - weer naar me toe aan het trekken, is. Het lijkt wel of het geluk op meerdere gebieden aan mijn zijde is, waarbij ik continu cadeautjes krijg aangereikt die mijn intuitie en jouw voorspellingen bevestigen. Ik ben helemaal perplex dat je zo goed kon invoelen tijdens ons gesprek, waarvoor ik je heel veel karmapunten en knuffels wil geven ;-). Ik ben momenteel ook meer bezig met mijn spirituele kant, waarmee ik mensen aan het helpen ben. De elfjes heb ik nog niet gezien, maar ik voel de geaardheid en rust. Dank je wel lieve Ingridd voor je bijzondere gave en energie. Dankbaar ben ik voor het bijzondere telefonische consult.




Ervaring van Elfje met waarzegger Ingridd   Ervaring van Elfje met waarzegger Ingridd   Ervaring van Elfje geplaatst op 28 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  bedankt ingridd je zei zo mooie voorspelling voor mij . je zei dat alles voor mij gaat veranderen en binnen de 3 maanden dat er iets waar ik heel blij van wordt. nog bedankt voor mooie boodschappen die jij heb verteld aan mij . je bent een topper een aanrader voor iedereen . ik bel je zeker wel terug. gr van marianne uit oosterhout.




Ervaring van marianne met waarzegger Ingridd   Ervaring van marianne met waarzegger Ingridd   Ervaring van marianne geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Proficiat. Het bericht over de zwangerschap is ook uitgekomen. Dat is je derde voorspelling die uitgekomen is. Nu nog hopen op mijn wens die zou uitkomen tegen de zomer ik hoop dat die ook uitkomt. Ik wacht al zolang.Je bent top. Ik bel je na zomer.




Ervaring van anoniem met waarzegger Ingridd   Ervaring van anoniem met waarzegger Ingridd   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Ingridd. Je tweede voorspelling is uitgekomen. Mijn zoon is in een angstige situatie gekomen maar zonder kleerscheuren eruit gekomen enkel met schrik ervan af. Nagel op de kop. Ik hoop dat mijn wens noguitkomtwatje voorspelde. Je bent top. X.




Ervaring van anoniem met waarzegger Ingridd   Ervaring van anoniem met waarzegger Ingridd   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Je hebt dingen voor mij voorspeld. Een ding is al uitgekomen ivm het financieel nieuws. Iets totaal waar ik niet aan gedacht heb. Ik hoop dat je andere voorspellingen ook gaan uitkomen. Ik laat alvast nog iets weten erover. X.




Ervaring van anoniem met waarzegger Ingridd   Ervaring van anoniem met waarzegger Ingridd   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ingridd
  Ervaring met waarzegger Ingridd
  Ingridd is een bijzonder en krachtig medium. heb haar nu een aantal malen gesproken en ze slaat steeds weer de spijker op z`n kop. en haar voorspellingen komen stuk voor stuk uit .
Dank je wel, Johann.




Ervaring van Johann met waarzegger Ingridd   Ervaring van Johann met waarzegger Ingridd   Ervaring van Johann geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingridd  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden