Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,
Jij bent zo goed. Zo'n warm en fijn persoon om mee te praten. Kan iedereen aanraden jou te bellen.
Vorige week belde ik je over een salaris kwestie. Je wist te vertellen dat het rechtgetrokken zou worden. De volgende dag kreeg ik bericht dat het rechtgetrokken werd. Precies zoals je zei, je had helemaal gelijk.
De liefde laat nog even op zich wachten, maar kan niet wachten om je te bellen dat je het weer bij het juiste eind hebt.
Dank voor alles en tot de volgende keer.

NM
.




Ervaring van NM met waarzegger Joke   Ervaring van NM met waarzegger Joke   Ervaring van NM geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Financiele rechtzetting, een mazzeltje, iets zelfstandig gaan opzetten,verhuizing, er komt een hele grote slagroomtaart mijn richting op, een kennismaking digitaal met man aankomend jaar. Dit is wat u bij mij door kreeg. Voelt goed in mij en kijk er naar uit Joke. Dank u, Hannie met glas wijn in hand.hi.




Ervaring van Hannie met waarzegger Joke   Ervaring van Hannie met waarzegger Joke   Ervaring van Hannie geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, heb je zojuist gesproken over G. En wow wow wow wat een mooie eerlijke en oprechte reading over die andere man die ik nog moet ontmoeten. Ik ga je op zeker terug bellen. Hopelijk tot snel. Liefs G.




Ervaring van G met waarzegger Joke   Ervaring van G met waarzegger Joke   Ervaring van G geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Al jaren mijn rots in de branding. Ik word al blij van haar stem.




Ervaring van S met waarzegger Joke   Ervaring van S met waarzegger Joke   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Nou hoor je hebt gelijk gekregen.
M. Nam net contact op, met de mededeling dat hij donderdag diep onder de indruk was van onze dat. En dat hij dat ff moest verwerken. Dacht serieus aan hosting, maar jij zei al. Hij neemt deze maand contact op.
Thanks skatty.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, jij bent mijn rots in de branding. Elke keer als ik de moed verloor gaf je mij vertrouwen en je bleef bij je verhaal. Het gaat goed komen in het vroege voorjaar wanneer de temperaturen oplopen. En ja, je had absoluut gelijk. Ik was het geloof al verloren maar we zijn terug samen. Wat ben jij goed.
Lieve Joke enorm bedankt.

Veel liefs,
Sam.




Ervaring van Sam met waarzegger Joke   Ervaring van Sam met waarzegger Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste Joke, je voorspelde dat de zwarte Main Coon na 1 of 2 nachtjes weer thuis zou zijn. Je had gelijk, na 1 nacht was hij weer thuis.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve lieve Joke,

Ik heb jou aantal keer achter elkaar gesproken. Jij hebt mij bijgestaan in een moeilijke en verdrietige situatie. Ik wil jou hiervoor heel erg bedanken voor je geduld en bemoedigende woorden. Verder moet ik zeggen dat jouw voorspellingen zijn accuraat. Chapeau. Ik ben echt super blij met jou.
Het voelt goed om jou te spreken.

Kus en knuffel
- hese stem-.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke is echt een topper. Ik spreek haar inmiddels al een dik half jaar en telkens komen haar voorspellingen uit. Ze heeft echt een unieke gave en heeft mega veel geduld. Ze weet je telkens gerust te stellen maar zegt ook waar het op staat. Het is echt een schat van een vrouw. Lieve Joke via deze weg wil ik je graag bedanken voor alle hulp en steun. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met waarzegger Joke   Ervaring van Naomi met waarzegger Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke blijft altijd hetzelfde zien, heel consistent dus ik kan bijna niet anders dan 100% vertrouwen hebben dat mijn wensen boven worden vervuld. Ik laat zeker weer een ref achter als alles is uitgekomen.




Ervaring van Kim met waarzegger Joke   Ervaring van Kim met waarzegger Joke   Ervaring van Kim geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.




Ervaring van Ilse met waarzegger Joke   Ervaring van Ilse met waarzegger Joke   Ervaring van Ilse geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Wist dingen, die ik niet heb vertelt, ze neemt de tijd, eerlijk en oprecht.




Ervaring van ik met waarzegger Joke   Ervaring van ik met waarzegger Joke   Ervaring van ik geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Ze is echt geweldig, alles komt uit. Ze heeft mij dingen verteld waarvan ik dacht wauwwww, me werk, me love life, alles. Zij is de enigste die ik vertrouw en blijf vertrouwen.




Ervaring van Sunita met waarzegger Joke   Ervaring van Sunita met waarzegger Joke   Ervaring van Sunita geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke je hebt gelijk.
Een van je voorspellingen klopt. Je zei dat mijn neefje I. waarschijnlijk wel zou slagen voor zijn rijbewijs maar dat er een twijfel was. Dat klopt helemaal. Hij is geslaagd maar moet nu medisch gekeurd worden voor zijn ogen.
Nu nog hopen dat hij straks mag autorijden. En hoop zo dat je gelijk krijgt betreft mijn paard over zijn kaak en over A.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Wow wow wow.
Wat een geweldig goed gesprek met jou gehad.
Wat fijn dat ik zo vrij met jou kon praten.
Net alsof we elkaar al jaren kennen.
Hoop echt van harte dat A. binnenkort contact op zoekt.
Thanks Joke.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, ik zal heel eerlijk moeten zijn en ben normaliter niet van de recensies, maar jij verdient het dubbel en dwars. Je bent altijd zo geduldig, oprecht, eerlijk en begaan maar vooral ACCURAAT. Ik kan dit zeggen, omdat ik het weet. Ik spreek je nu volgens mij een jaar of 2 en nog nooit heb je er naast gezeten. Ook waardeer ik het echt dat je altijd klaar staat met adviezen waar ik wat mee kan als ik je weer eens hysterisch of soms zelfs snikkend bel, haha.

Je bent echt een ware grote vriendin geworden gedurende tijd. Bedankt voor alles Joke, je voorspellingen, geruststellingen en natuurlijk ook grapjes. Jij bent echt oprecht in wat je doet en vind het bijzonder dat je graag andere helpt met je gave.

Ik spreek je snel weer. Ook dit keer zul je er vast niet naast zitten.

Maar dit moest ik even een keer plaatsen.

Knuffel,

Fatima.




Ervaring van Fatima met waarzegger Joke   Ervaring van Fatima met waarzegger Joke   Ervaring van Fatima geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, ik spreek je al heel wat jaartjes. Wat je mij in de begintijden hebt doorgegeven, maar ook nu. Er is al zoveel uitgekomen. De voorspellingen die nog niet zijn uitgekomen heb ik ook vertrouwen in dat dat nog wel komt. Super bedankt ook voor de leuke gesprekken. Ik vind je gewoon top Joke.

Lieve groetjes Lisa.




Ervaring van Lisa met waarzegger Joke   Ervaring van Lisa met waarzegger Joke   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke
Het is allemaal goed.
Diana.




Ervaring van Diana met waarzegger Joke   Ervaring van Diana met waarzegger Joke   Ervaring van Diana geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Ze is een geweldige vrouw, zij heeft me dingen gezegd dat niet iedereen weet hopelijk komen mijn wensen uit. Ik laat het u zekers weten.




Ervaring van Sunita met waarzegger Joke   Ervaring van Sunita met waarzegger Joke   Ervaring van Sunita geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, jij bent het meest bijzondere medium die ik heb gesproken. Zo veel liefde en licht en hulp voel ik bij jou. Je zit in mijn hart. Dankjewel dat je mij terug naar mijn kern hebt gezet en mij hebt gerustgesteld. Dikke knuffels A xxxx.




Ervaring van Angelique met waarzegger Joke   Ervaring van Angelique met waarzegger Joke   Ervaring van Angelique geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,

Ik ben begin dit jaar in een hele vervelende situatie terechtgekomen. Jij zag de oplossing, ik dacht dit kan niet maar het klopt exact ook qua tijd is het uitgekomen, van de week weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent een bijzonder mooi persoon. Liefs .




Ervaring van A met waarzegger Joke   Ervaring van A met waarzegger Joke   Ervaring van A geplaatst op 5 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Kon ik u hierdoor maar een mooie boeket geven. Dank voor zojuist, ben zo uitgerust.




Ervaring van a met waarzegger Joke   Ervaring van a met waarzegger Joke   Ervaring van a geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hoi joke,

Al 1 voorspelling uitgekomen. Je zei die hoor je nog zelfs nu in januari nog en jawel hoor, Ik had het niet meer verwacht maar we gaan straks samen uit eten, topper dat de rest ook maar snel uitkomt. Dikke zoen je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met waarzegger Joke   Ervaring van Nunu met waarzegger Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve joke. Wat ben jij een super mens. Mijn zus en zwager hebben al heel lang een kinderwens, en waren al heel wat jaartjes bezig met trajecten. Jij lieve joke zei dit jaar nog, en ja hoor met de kerst kondigden ze aan dat de test positief is. En jij zei het al. Super vrouw ben je. Hele dikke knuffel en kus van L.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste Joke, wij spreken elkaar nu al geruime tijd. Je hebt mooie voorspellingen gedaan voor in de toekomst. Ik hoop dat ik daarin wordt gezegend en dat deze al deels uit mogen komen in 2020. Ik ga jou zeker nog eens terug bellen. Veel liefs Carmen, je weet wel wie.




Ervaring van Carmen met waarzegger Joke   Ervaring van Carmen met waarzegger Joke   Ervaring van Carmen geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dank je wel lieve Joke voor je prachtige mooie reading. Dit alles is een mooi begin in het nieuwe jaar. Je bent een aanrader op deze lijn.
Voel me door jou reading heel gelukkig
Heel veel liefs T.




Ervaring van T met waarzegger Joke   Ervaring van T met waarzegger Joke   Ervaring van T geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Wat Joke heeft voorspeld is precies zo uitgekomen. En dat had ik echt niet verwacht. En ze omschreef mijn kat echt perfect.




Ervaring van Do met waarzegger Joke   Ervaring van Do met waarzegger Joke   Ervaring van Do geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, ons gesprek was juist ten einde en ons lieveling kattin van acht maand die verdwenen was stond plots voor de deur zoals je voorspeld had (op haar heb ik dus geen jaren moeten wachten zoals.)
Je bent zonder meer goed.




Ervaring van Flupke met waarzegger Joke   Ervaring van Flupke met waarzegger Joke   Ervaring van Flupke geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste medium Joke,
Dank voor mijn fijne en vooral altijd kloppende readings afgelopen jaar. Fijne kerst en een gezond en gelukkig 2020.

Liefs,
Shima.




Ervaring van Shima met waarzegger Joke   Ervaring van Shima met waarzegger Joke   Ervaring van Shima geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hartelijk dank vr het hele fijne gesprek en contact met Sam, sorry vr het abrupte gesprekseinde, warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegger Joke   Ervaring van Myriam met waarzegger Joke   Ervaring van Myriam geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke voorspelde mij jaren geleden rijkdom. Ik worstelde jaren tot enige tijd geleden met enge geldzorgen. Ik nam de voorspelling met een korrel zout, onlangs werd ik van mijn sokken geblazen door lotto. Een orkaan zeg maar. Nee ik laat jullie fantaseren over het bedrag.zij is een supermedium, en tijd kan niemand voorspellen, dat bestaat niet in het universum. Bedankt Joke. Bel je zeker nog.




Ervaring van Flupke met waarzegger Joke   Ervaring van Flupke met waarzegger Joke   Ervaring van Flupke geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,

Ik ken je nog niet zo heel lang maar wat heb jij een bijzondere gave.
Op korte tijd zijn al zoveel voorspellingen uitgekomen.
Ik ben je enorm dankbaar.

Liefs Naomi
.




Ervaring van Naomi met waarzegger Joke   Ervaring van Naomi met waarzegger Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  "Het voetbalspel" is dan toch uitgekomen. (na al die jaren) Natuurlijk bel ik u nog hoor.




Ervaring van CC met waarzegger Joke   Ervaring van CC met waarzegger Joke   Ervaring van CC geplaatst op 20 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Gisteravond is iets uitgekomen terwijl ik je in de middag gebeld. Echt geweldig ben je. Al jaren bel ik je voor advies en soms ook om even te babbelen. Ieder keer wanneer ik je spreek ben ik weer rustig. Zo lief en zo kalm ben je. Je bent een topper. Via deze weg wil ik je alvast fijne feestdagen wensen. Veel liefs, je trouwe klant. Xx Cynthia.




Ervaring van Cynthia met waarzegger Joke   Ervaring van Cynthia met waarzegger Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden