Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, ik bel al een lange tijd met je, en iedere keer bleef je bij je standpunt. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent een super vrouw die uniek is en betreft tijd bepaling wat niet iedereen kan, kan jij dit wel. Voor diegene die de juiste antwoorden willen weten ook op het gebied van relaties bel Joke en stop met zoeken. Joke houd je ook niet onnodig aan de telefoon, ze is verder een toffe vrouw die je geruststelt. Ik blijf je bellen Joke. Warme groet AG.




Ervaring van AG met waarzegger Joke   Ervaring van AG met waarzegger Joke   Ervaring van AG geplaatst op 1 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dank voor uw mooie reading. Ik heb u net gesproken maar de verbinding verbrak voordat ik u kon bedanken. U heeft het helder en visueel verwoord. >wee schepen liggen in de haven. Groetjes G.




Ervaring van Guanita met waarzegger Joke   Ervaring van Guanita met waarzegger Joke   Ervaring van Guanita geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, ik spreek je nu iets langer dan 1 jaar. En je hebt het elke keer bij het goede eind. Je stelt me gerust qua studie en werk ook al heb ik soms te kampen met mensen haha. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Ze was terecht na een half uur. Ze was niet bij iemand maar op straat aan het zwerven dus ze had het erg koud. Nog bedankt .




Ervaring van K met waarzegger Joke   Ervaring van K met waarzegger Joke   Ervaring van K geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, dank je wel. Zoals je zei is G weer terug.
Je viel weg en daarna was je meteen weer in gesprek, ik bel vast nog eens een keer. Hele fijne avond nog.




Ervaring van Nienke met waarzegger Joke   Ervaring van Nienke met waarzegger Joke   Ervaring van Nienke geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke.
Je hebt het al vele malen juist gehad.
Ik heb jou alleen een vraag gesteld en je had het steeds goed gelezen.
Ik ben een nuchter mens, die mediums wazig vond, echter zijn ze er toch. Ze heet Joke.
Dank je wel daarvoor.

Liefs Annelies .




Ervaring van Annelies met waarzegger Joke   Ervaring van Annelies met waarzegger Joke   Ervaring van Annelies geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, alle lampjes op groen zei je net je hebt het voorheen ook echt bij het juiste eind gehad. Dank je wel voor je steun en toeverlaat. Liefs van mij.




Ervaring van Ikke met waarzegger Joke   Ervaring van Ikke met waarzegger Joke   Ervaring van Ikke geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Onze vermiste poes zou terug komen in november als het kouder werd. Nou mijn geduld is enorm getest, maar na 7 weken vermist te zijn kregen wij het verlossende telefoontje. Onze poes was gesignaleerd in een tuin. En ze is weer thuis. Wat je zei klopte helemaal.




Ervaring van Zorah met waarzegger Joke   Ervaring van Zorah met waarzegger Joke   Ervaring van Zorah geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieverd mijn tegoed was op.
Ik spreek je gauw weer
Je bent de beste op deze lijn

Liefs T.




Ervaring van T met waarzegger Joke   Ervaring van T met waarzegger Joke   Ervaring van T geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Joke   Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met waarzegger Joke   Ervaring van Ann met waarzegger Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met waarzegger Joke   Ervaring van T. met waarzegger Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,

En weer had je gelijk. Je weet me elke keer gerust te stellen en keer op keer heb je gelijk. Je bent echt een lieve, oprechte en vooral fantastische dame en je zit er gewoon keer op keer weer goed op met jouw waarnemingen voorspellingen. Mijn rots in de branding. Dankjewel kanjer.




Ervaring van Sam met waarzegger Joke   Ervaring van Sam met waarzegger Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,
je voorspelling kwam uit. Het beeld is aangezet voor mij. Heel positief ga ik verder. Als de dikke grijze wolk voorbij is dan zal het helder worden, daar geloof ik ook in. Ik ga een taartje eten. Dank U.




Ervaring van Taartje met waarzegger Joke   Ervaring van Taartje met waarzegger Joke   Ervaring van Taartje geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hoi Joke, ik heb je gisteren gebeld en probeerde je net weer te bellen om je op de hoogte te houden. Katje is weer gevonden en zo snel. Dank je wel voor de geruststelling. Lieve groet, je weet wel wie.




Ervaring van C. met waarzegger Joke   Ervaring van C. met waarzegger Joke   Ervaring van C. geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, Dankjewel voor de duidelijke boodschap van mijn overleden hondje. Ik weet nu dat het goed gaat. Je bracht mij een stukje troost, en kan nu even verder. het loslaten van mijn beste vriendje 'Roxy'.




Ervaring van Veerle met waarzegger Joke   Ervaring van Veerle met waarzegger Joke   Ervaring van Veerle geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Hoi Joke fijn dat je me liet weten dat mijn blind geleide hond Nalu en de kat Tommy het goed stellen. Ook fijn te horen dat sloeber die zeker al 20 jaar geleden is heen gegaan ook nog in de beurt is. Warme groet en wie weet tot nog eens.




Ervaring van Aurelie met waarzegger Joke   Ervaring van Aurelie met waarzegger Joke   Ervaring van Aurelie geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dag Joke ik heb jou net gebeld. Bedankt voor de mooie voorspelling. Je laatste zin heeft me goed gedaan.
Ik bel jou nog. Grtjs Rita.




Ervaring van rita met waarzegger Joke   Ervaring van rita met waarzegger Joke   Ervaring van rita geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste medium Joke, uw heeft het goed gezien ( zoals altijd ) ik heb onze gouden sieraden terug gekregen.
Dank u wel, ben zooo blij met u
Veel liefs, Shima.




Ervaring van S met waarzegger Joke   Ervaring van S met waarzegger Joke   Ervaring van S geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dank je wel. Je bent de enige die precies weet hoe ik in deze situatie sta.
Heb net contract aangepast.
Hopelijk blijft dit bootje varen en is het groen met A.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Friezin met waarzegger Joke   Ervaring van Friezin met waarzegger Joke   Ervaring van Friezin geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,
Je had helemaal gelijk, Basje mijn kater zat in het groen, gelukkig is ie nu weer veilig thuis met uw hulp, met vermiste huisdieren bent u top.
Heel erg bedankt voor u goede advies, mijn kater is weer veilig thuis

Groetjes.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Joke   Ervaring van Leeuwtje met waarzegger Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,
Wat weet je me altijd weer gerust te stellen en alles wat je nog toe gezegd hebt, komt uit. Je hebt een bijzondere gave.
Liefs van Carolyn.




Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met waarzegger Joke   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met waarzegger Joke   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Je hebt altijd nog gelijk gehad. Over mijn neefje die zijn rijbewijs zou halen, maar dat hij nog niet mocht rijden. Klopt. Moest van CBR een oogtest doen. En inderdaad hij rijdt nu zoals je had voorspeld in het voorjaar.
Je had voorspeld dat A. en ik in een soort relatie zouden komen. (Je weet wel) Ook dat klopt nu.
En dat M. dat hij eigenlijks niet 100% is. Je hebt het niet met zoveel woorden gezegd. Maar je hebt gelijk. Spoort voor geen meter.
Bel je binnenkort.
Groetjes uit het noorden.




Ervaring van Schorpioen met waarzegger Joke   Ervaring van Schorpioen met waarzegger Joke   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 20 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Het is wel iets later dan voorspelt maar Alex heb ik vandaag gezien.
Het was super.
.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Heyy Joke,
Ik heb je vandaag gesproken. En ik wou je even bedanken. Ik heb je vaker gesproken en je stelt me altijd gerust. Je voorspellingen komen ook altijd uit. Sommige wat eerder en sommige wat later. Je bent een eerlijke en lieve vrouw. Je zegt waar het voor staat.
Groetjes, 27 jarige dame.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dankjewel Joke voor de mooie positieve dingen die je door mocht krijgen, zowel op het gebied van werk als van de liefde. Liefde laat nog even op zich wachten, maar ziet er positief uit voor in de wintermaanden. Je hebt ooit ook iets mogen doorkrijgen m.b.t. mijn ex en dat is toen ook zo gelopen. Ik waardeer je eerlijkheid. Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegger Joke   Ervaring van S. met waarzegger Joke   Ervaring van S. geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, Jij stelt mij gerust. Ik heb vertrouwen in je voorspelling. Dankjewel.




Ervaring van Petra met waarzegger Joke   Ervaring van Petra met waarzegger Joke   Ervaring van Petra geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke,
Jij bent zo goed. Zo'n warm en fijn persoon om mee te praten. Kan iedereen aanraden jou te bellen.
Vorige week belde ik je over een salaris kwestie. Je wist te vertellen dat het rechtgetrokken zou worden. De volgende dag kreeg ik bericht dat het rechtgetrokken werd. Precies zoals je zei, je had helemaal gelijk.
De liefde laat nog even op zich wachten, maar kan niet wachten om je te bellen dat je het weer bij het juiste eind hebt.
Dank voor alles en tot de volgende keer.

NM
.




Ervaring van NM met waarzegger Joke   Ervaring van NM met waarzegger Joke   Ervaring van NM geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Financiele rechtzetting, een mazzeltje, iets zelfstandig gaan opzetten,verhuizing, er komt een hele grote slagroomtaart mijn richting op, een kennismaking digitaal met man aankomend jaar. Dit is wat u bij mij door kreeg. Voelt goed in mij en kijk er naar uit Joke. Dank u, Hannie met glas wijn in hand.hi.




Ervaring van Hannie met waarzegger Joke   Ervaring van Hannie met waarzegger Joke   Ervaring van Hannie geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, heb je zojuist gesproken over G. En wow wow wow wat een mooie eerlijke en oprechte reading over die andere man die ik nog moet ontmoeten. Ik ga je op zeker terug bellen. Hopelijk tot snel. Liefs G.




Ervaring van G met waarzegger Joke   Ervaring van G met waarzegger Joke   Ervaring van G geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Al jaren mijn rots in de branding. Ik word al blij van haar stem.




Ervaring van S met waarzegger Joke   Ervaring van S met waarzegger Joke   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Nou hoor je hebt gelijk gekregen.
M. Nam net contact op, met de mededeling dat hij donderdag diep onder de indruk was van onze dat. En dat hij dat ff moest verwerken. Dacht serieus aan hosting, maar jij zei al. Hij neemt deze maand contact op.
Thanks skatty.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid met waarzegger Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve Joke, jij bent mijn rots in de branding. Elke keer als ik de moed verloor gaf je mij vertrouwen en je bleef bij je verhaal. Het gaat goed komen in het vroege voorjaar wanneer de temperaturen oplopen. En ja, je had absoluut gelijk. Ik was het geloof al verloren maar we zijn terug samen. Wat ben jij goed.
Lieve Joke enorm bedankt.

Veel liefs,
Sam.




Ervaring van Sam met waarzegger Joke   Ervaring van Sam met waarzegger Joke   Ervaring van Sam geplaatst op 21 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Beste Joke, je voorspelde dat de zwarte Main Coon na 1 of 2 nachtjes weer thuis zou zijn. Je had gelijk, na 1 nacht was hij weer thuis.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Lieve lieve Joke,

Ik heb jou aantal keer achter elkaar gesproken. Jij hebt mij bijgestaan in een moeilijke en verdrietige situatie. Ik wil jou hiervoor heel erg bedanken voor je geduld en bemoedigende woorden. Verder moet ik zeggen dat jouw voorspellingen zijn accuraat. Chapeau. Ik ben echt super blij met jou.
Het voelt goed om jou te spreken.

Kus en knuffel
- hese stem-.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden