Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Micha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Dankjewel Micha, voor je zeer uitgebreide antwoord op mijn emailconsult, gisteren.
En dat je blokkade bij mij, als bij hem probeert weg te halen. Ontzettend lief.
Ik blijf ondanks jou uitgebreide antwoord met zoveel vragen zitten.
Dus, zal je zeker nog een keer benaderen.
Ontzettend bedankt. xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Micha   Ervaring van Karin met waarzegger Micha   Ervaring van Karin geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Je bent supergoed, thank you lieve Micha.

We houden contact.


Happy girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegger Micha   Ervaring van Happy girl met waarzegger Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha, je bent de Max. Dank je voor alles.




Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha, voor mij ben je echt een TOP medium, moeders, supervrouw. Dank je wel voor ALLES lieverd. Uit de diepste vanuit mn hart. Thank you Micha. Happy Girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegger Micha   Ervaring van Happy girl met waarzegger Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha, we hebben vandaag gesproken met elkaar. Ik stond perplex van wat U allemaal zag. Stil was ik. Ik hoop dat Uw voorspelling uit komt. Dat zal mij meer duidelijkheid geven. U bent direct en draait niet eromheen. Enorm bedankt voor uw woorden.




Ervaring van Naam soort met waarzegger Micha   Ervaring van Naam soort met waarzegger Micha   Ervaring van Naam soort geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha. Bedankt voor jouw uitgebreide mailconsult dat ik van jou heb mogen ontvangen. Ik had jou een naam en een vraag gegeven.Wow. Je hebt de persoon en de huidige situatie perfect omschreven. De nagel op de kop. Ook al heb ik jou niet gesproken, ik vind jou een hele lieve dame. Je voelt haarscherp en heel zuiver aan. Heel erg onder de indruk hoe je de dingen omschrijft en brengt. Alle sterren van de hemel zijn nog te weinig om een welgemeende dank te brengen naar jou. Lieve groet.




Ervaring van S. met waarzegger Micha   Ervaring van S. met waarzegger Micha   Ervaring van S. geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha, veel dank voor de mooie en oprechte reading, u bent zo begripvol en eerlijk. Geen vraag is teveel voor Micha. Ze helpt mij en mijn man met healing op afstand. Ik bel Micha vaak, ze is een top medium en healer. Veel liefs Micha.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha is een TOP medium .X.




Ervaring van nd met waarzegger Micha   Ervaring van nd met waarzegger Micha   Ervaring van nd geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha geeft altijd duidelijk aan hoe de vork in de steel zit, zeer goed met invoelen en je goeie handvaten aan te reiken, ga zo door. ik spreek je al ruim 2 jaar en altijd tevreden geweesr met je reading, houdt je ook niet onnodig aan de lijn, ga zo door lieve Micha

Your fan .




Ervaring van Your fan met waarzegger Micha   Ervaring van Your fan met waarzegger Micha   Ervaring van Your fan geplaatst op 21 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha is top. Ongelooflijk iedere keer opnieuw sta ik perplex .




Ervaring van DN met waarzegger Micha   Ervaring van DN met waarzegger Micha   Ervaring van DN geplaatst op 21 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha, bedankt voor je snelle, uitgebreide en lieve reactie op mijn email. (Van donderdag) Gelukkig wist je nog wie ik was. Heel heel erg bedankt voor het helpen met de blokkade. Ik hoop zo erg dat het gaat helpen om het weer te laten stromen tussen ons en hem uit zijn angsten helpt. Ik hou je op de hoogte als ik iets hoor en wanneer ik in nl ben bel ik je. Veel liefs .




Ervaring van Meisje anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Meisje anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Meisje anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha voelt de dingen zeer goed aan zoals ze zijn, het is een super lieve dame, die zegt wat ze aanvoeld een echt toppertje, zeker de moeite waard.
Dank je wel Micha je bent de max .




Ervaring van Schuurtje met waarzegger Micha   Ervaring van Schuurtje met waarzegger Micha   Ervaring van Schuurtje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met waarzegger Micha   Ervaring van J met waarzegger Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  wouw , Micha , je zat er knal op bij het bekijken van de foto's , je hebt me zeer sterk verbaast en alles wat je zei klopte .
je bent ook zeer lief en leuk om mee te praten .




Ervaring van Ikke met waarzegger Micha   Ervaring van Ikke met waarzegger Micha   Ervaring van Ikke geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Dag Micha,

Wat een mooi cadeau u te mogen spreken net voor het eindejaar.

Als het zo loopt zoals u meld, dan heb ik geen woorden meer. Maar momenteel kon ik het niet laten aan u te melden dat ik dankbaar ben.

Liefs Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegger Micha   Ervaring van Marijke met waarzegger Micha   Ervaring van Marijke geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha, je bent zo'n lieve en toffe vrouw. Je beschreef mij en zijn karakter tot in de details.twee ijzerenstaven hahaha.
Je bent een meerwaarde op de lijn. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha is echt aan te raden, heb juist een consult per email gedaan en nog geen 5 min later had ik al antwoord. Zo snel en goed en duidelijk. Als het uitkomt laat ik zeker iets weten. Dank je lieve Micha.




Ervaring van Sonia met waarzegger Micha   Ervaring van Sonia met waarzegger Micha   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Je bent top Micha, je zag alles zonder dat ik iets hoefde te zeggen.
Bel je graag weer xx.




Ervaring van R met waarzegger Micha   Ervaring van R met waarzegger Micha   Ervaring van R geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  4 Woorden: ZIJ HEEFT EEN GAVE.




Ervaring van Nunu met waarzegger Micha   Ervaring van Nunu met waarzegger Micha   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha,
Bizar hoeveel je uit 1 foto kon halen over zowel mij als de persoon die op de foto stond. Ik stond er zelf niet eens op. Ik was echt bloooown away van de hoeveelheid details die je gegeven hebt op basis van de meest minimale informatie die ik aan je gegeven heb. Nu al een enorme steun voor mij geweest. Ik ben enorm benieuwd of je mooie voorspellingen uit gaan komen. :-).




Ervaring van Stephanie met waarzegger Micha   Ervaring van Stephanie met waarzegger Micha   Ervaring van Stephanie geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve liefste Micha, waar zal ik beginnen.ik bel je nu al een hele tijd, telkens opnieuw spreek je me moed in om vol te blijven houden, je zegt en blijft het elke keer opnieuw zeggen dat het goed komt met . Ik blijf je vertrouwen. Je ziet de dingen juist en voelt me supergoed aan. Tevens zie je de blokkades en werk je daar op, dankjewel. Dankjewel dat je er elke keer weer voor me bent en wat we al samen beleeft hebben cfr maandag. Micha is een aanrader om te bellen. Veel liefs C.




Ervaring van C met waarzegger Micha   Ervaring van C met waarzegger Micha   Ervaring van C geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha, je had vorig jaar een voorspelling gedaan die ik niet kon geloven, maar wel wou geloven. Deze voorspelling is uitgekomen, ik kan mijn geluk niet vatten op dit moment, maar ik ben blij dat jij er bleef in geloven en mij ook moed gaf. duizend maal dank.




Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Prachtig geweldig je voelde me goed aan. ik hoop.echt op het verdere vervolg .liefs stefanie.




Ervaring van Ste met waarzegger Micha   Ervaring van Ste met waarzegger Micha   Ervaring van Ste geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Zeker heel goed, wow ze kan echt goed invoelen. Ze is ook heel eerlijk, dank je wel .




Ervaring van S met waarzegger Micha   Ervaring van S met waarzegger Micha   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha is een top medium, ze steunt en helpt je in moeilijke perioden en ze is eerlijk is wat ze ziet en aanvoelt. Zeker aan te raden .




Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 29 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve mevrouw,
Mijn beltegoed was op zonder dat ik het tegoed van tevoren had gecheckt. Ik wil u hartelijk bedanken voor de inzages omtrent de liefde en financieen. U sloeg de spijker op de kop. Dank u wel. Lieve groet .




Ervaring van Man van de liefde en financieen met waarzegger Micha   Ervaring van Man van de liefde en financieen met waarzegger Micha   Ervaring van Man van de liefde en financieen geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Thank you Micha voor de geruststelling en de mooie vooruitzichten.topppp schat .dikke kus .




Ervaring van R met waarzegger Micha   Ervaring van R met waarzegger Micha   Ervaring van R geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve micha. dank je wel voor je geduld .




Ervaring van fa met waarzegger Micha   Ervaring van fa met waarzegger Micha   Ervaring van fa geplaatst op 5 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Dank je micha voor de voorspelling, en je goede advies. Terug een bevestiging dat ik op mijn gevoel moet vertrouwen. Sorry, de verbinding was verbroken. maar wil je toch nog bedanken. Ik zal nog wat geduld opbrengen tot de maand dec. X.




Ervaring van Wendy met waarzegger Micha   Ervaring van Wendy met waarzegger Micha   Ervaring van Wendy geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Super goed. De moeite waard om op je te wachten .om je te en spreken. Want de lijn is zo vaak bezet. Je voorspellingen zijn Al eerder bevestigd .en het invoelingsvermogen is top.




Ervaring van S met waarzegger Micha   Ervaring van S met waarzegger Micha   Ervaring van S geplaatst op 15 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Het is de moeite waard om op je te wachten (telefoon vaak bezet) .je voelt enorm goed in en je voorspellingen zijn ook eerder door enkele andere mediums bevestigd. Je geeft vertrouwen .




Ervaring van S met waarzegger Micha   Ervaring van S met waarzegger Micha   Ervaring van S geplaatst op 15 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha heeft mij enorm gerustgesteld en een goed inzicht gegeven.kortom een KANJER.




Ervaring van Jac met waarzegger Micha   Ervaring van Jac met waarzegger Micha   Ervaring van Jac geplaatst op 14 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha is een lieve vrouw, eerlijk in haar readings, zegt wat ze voelt en ziet. Je voelt dat ze betrokken is bij de persoon die belt. Een geluk voor mij dat ik haar gevonden heb.
Dank je Micha. Vrouwke.




Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 13 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Dank je lieve Micha. Ik ben deze morgen een stuk beter opgestaan. Laten we verder werken :) dank je lieve schat. Ik heb veel aan je.




Ervaring van anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van anoniem met waarzegger Micha   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Ze is de beste medium, ze is lief, eerlijk en heeft het altijd bij het rechte eind. Ik ga door een moeilijke periode en ze heeft mij hier al ontzettend in geholpen. Ik kan jullie allemaal Micha aanraden om je door uw problemen te helpen.




Ervaring van Debby met waarzegger Micha   Ervaring van Debby met waarzegger Micha   Ervaring van Debby geplaatst op 14 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden