Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Noura
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Noura, wouw echt knap. Hoe jij de dingen zo nauwkeurig kunt voorspellen. Soms denk ik het kan bijna niet mogelijk zijn dat je me niet kent en dat je het toch zomaar verteld. Misschien was je een zus uit een vorig leven. Ik ben fan.




Ervaring van HZ met waarzegger Noura   Ervaring van HZ met waarzegger Noura   Ervaring van HZ geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Noura, wouw echt knap .
Hoe jij de dingen zo nauwkeurig kunt voorspellen.
soms denk ik het kan bijna niet mogelijk is dat je me niet kent en dat je het toch zomaar verteld. Mischien was je een zus uit een vorig leven. Ik ben fan.




Ervaring van HZ met waarzegger Noura   Ervaring van HZ met waarzegger Noura   Ervaring van HZ geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Deze dame zei sommige dingen vanmiddag en ja hoor al 1 vanuit gekomen .
Zeer aangenamer dame om mee te praten, en to the point
Die energieke dame van BelgiŽ.




Ervaring van Energieke dame met waarzegger Noura   Ervaring van Energieke dame met waarzegger Noura   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wat een aangename vrouw. Ze heeft de moeilijke situatie juist weergegeven zonder ze ook iets wist. Het klopte en het verloop wist ze ook dus afwachten Is een aanrader.




Ervaring van Natalia met waarzegger Noura   Ervaring van Natalia met waarzegger Noura   Ervaring van Natalia geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Zeer lieve rustige en geduldige vrouw. De laatste keer dat ik je gesproken heb je mij verstomd doen staan doordat je aanhaalde (zonder het je te vertellen) dat een man mij elke week koffiekoeken brengt.
Niets had ik over hem verteld en ook niet over de koffiekoeken en jij zei het uit het niets. Hoe kan dit? Ik zit hier met een mond vol tanden. Je bent ontzettend goed. Dikke aanwinst op de lijn. Ik ben zo blij dat jij er bent. Tot gauw.




Ervaring van Lydia met waarzegger Noura   Ervaring van Lydia met waarzegger Noura   Ervaring van Lydia geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Rustige dame die overtuigd is van wat ze zegt. Klinkt herkenbaar en aannemelijk. Ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van Lies met waarzegger Noura   Ervaring van Lies met waarzegger Noura   Ervaring van Lies geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Noura, ik wil u even heel erg bedanken voor u deze mooie reading . Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Noura   Ervaring van Nathalie met waarzegger Noura   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Diep onder de indruk van deze krachtige vrouw .




Ervaring van Wauw met waarzegger Noura   Ervaring van Wauw met waarzegger Noura   Ervaring van Wauw geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Is zeer goed in haar voorspellingen en een echte aanrader. M.b.t.g, werk zat ze absoluut goed en voor de rest wachten we nog af. Is zeker de moeite waard om geconsulteerd te worden.




Ervaring van Fons met waarzegger Noura   Ervaring van Fons met waarzegger Noura   Ervaring van Fons geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Noura .wauww wauw, je voorspellingen komen achter elkaar uit alleen maar openbaringen alleen maar goed maar ook een hele zware periode, waar je neus op de feiten word gedrukt. Zelf daarin steun je mij om dingen anders te zien . Noura dank je wel
***** waard
Spreek je heel gauw.
.




Ervaring van Lobi met waarzegger Noura   Ervaring van Lobi met waarzegger Noura   Ervaring van Lobi geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wow. Wat Ben jij goed. Dank je, echt geweldig wat je ziet. M.




Ervaring van mario met waarzegger Noura   Ervaring van mario met waarzegger Noura   Ervaring van mario geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Mijn lieverdje. Bedankt weer voor het mooie consult.




Ervaring van D met waarzegger Noura   Ervaring van D met waarzegger Noura   Ervaring van D geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  In 1 woord: een geweldige medium. Zij vertelde dingen die ze niet kon weten en je hoeft niks te zeggen en zij stelt ook geen vragen. Haar kaarten en dingen die ze door krijgt spreken vanzelf.
Na de eerste keer zijn na een paar dagen bepaalde voorspellingen al uitgekomen.
Zeker een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Noura   Ervaring van Anoniem met waarzegger Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Bedankt Nourah uw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Noura   Ervaring van Anoniem met waarzegger Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Ik heb Noura ervaren als een vriendelijke en geduldig, paragnost. Zij geeft helder en transparant door het antwoord op jouw vraag.




Ervaring van Daan met waarzegger Noura   Ervaring van Daan met waarzegger Noura   Ervaring van Daan geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Noura je bent echt super goed. Je weet het allemaal heel duidelijk, ik beveel je voor 100% aan. 5 sterren, liefs K.




Ervaring van Kris met waarzegger Noura   Ervaring van Kris met waarzegger Noura   Ervaring van Kris geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Hai noura
Bedankt voor je steun in mijn verdriet.
Bedankt om mij weer te kalmeren.
Alles wat je zei is uitgekomen.
Hoop je vaker te spreken. En ik beloof rustig te blijven en meer in me eigen rust te zijn.
Bedankt bedankt. 5* sterren ben je waard.




Ervaring van Danielle met waarzegger Noura   Ervaring van Danielle met waarzegger Noura   Ervaring van Danielle geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wow Noura. Bedankt voor het mooie consult. Super goed.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Noura   Ervaring van Anoniem met waarzegger Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  De allerliefste en tevens mijn vaste medium op deze lijn. Maak niet uit hoeveel keren ik haar bel op een dag, ze is altijd geduldig, sta je ook vriendelijk te woord en het allerbelangrijkste is dat ze bij haar verhaal blijft. Noura, she is the best. Het zal mij niet verbazen dat zij straks regelmatig bezet is. Bedankt voor de prachtige Reading en ik zal je zeker op de hoogte houden omtrent man die nog de liefdesreis naar mij moet maken. Dikke knuf. Xx.




Ervaring van D met waarzegger Noura   Ervaring van D met waarzegger Noura   Ervaring van D geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wow, wow wow. Ik heb een geprek met Noura gehad en ik kan alleen masr zeggen dat ik dit als een groot geschenk heb ervaren.

Mensen bel Noura, she is the Best.

Groetjes Monique.
.




Ervaring van Monique met waarzegger Noura   Ervaring van Monique met waarzegger Noura   Ervaring van Monique geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Bedankt voor je mooie consult. Kan alles plaatsen wat je zegt, super en het komt ook uit. Ga je vaak bellen je bent mijn favoriet.




Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Beste Noura, dankzij jou ben ik gespaard gebleven van een hele hoop ellende. Ik belde voor een bepaald onderwerp maar u legde de focus op iets totaal anders. Iets wat belangrijker was dan de vraag die ik stelde. Door dat in mijn achterhoofd te houden heb ik tijdig kunnen ingrijpen. En ik voel dat wanneer dit volledig opgelost is dan zal de rest vanzelf in orde komen. Nu heb ik beseft dat piekeren weinig zin heeft het kan je alertheid doen afdwalen en men leeft niet meer in het nu.




Ervaring van AgDP met waarzegger Noura   Ervaring van AgDP met waarzegger Noura   Ervaring van AgDP geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Beste Noura, je hebt nog een keer de spijkers op de kop geslagen. Fantastisch. Gisteravond met elkaar gesproken en je hebt een hele puzzel in elkaar gezet. Top.




Ervaring van Nelly met waarzegger Noura   Ervaring van Nelly met waarzegger Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Lieve Noura, je hebt al vele voorspellingen gedaan die ook zijn uitgekomen. Je bent zuiver en krijgt hele specifieke dingen door die voor mij heel belangrijk zijn, in de keuzes die ik maak. Je bent een prettige persoonlijkheid, oprecht en meelevend. Een echte aanrader.




Ervaring van M met waarzegger Noura   Ervaring van M met waarzegger Noura   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Zeer mooi consult. Afwachten, maar ik geloof er wel in. Klinkt in ieder geval zeer verhelderend en oprecht ben echt benieuwd.




Ervaring van karo met waarzegger Noura   Ervaring van karo met waarzegger Noura   Ervaring van karo geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Zeer verhelderend gesprek. Noura weet direct waar het om draait en hoe je het moet aanpakken. Dank je wel.




Ervaring van Dap met waarzegger Noura   Ervaring van Dap met waarzegger Noura   Ervaring van Dap geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Lieve Noura heb je vrijdag en zaterdag gesproken. Jouw voorspelling wat betreft mijn werk is uitgekomen. Wat een verlies voor mij is klopt exact.




Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Noura bedankt voor je mooie consulten. Je doet je werk goed je gaat me nog vaak horen, je bent een schatje.




Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy met waarzegger Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Je hebt gelijk lieve Noura en je bent fijn om mee te praten. Dankjewel.




Ervaring van Sinti met waarzegger Noura   Ervaring van Sinti met waarzegger Noura   Ervaring van Sinti geplaatst op 21 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wouw Noura bedankt om er steeds voor me te zijn je hebt een enorm groot invoel vermogen aan de hand van een foto weet jij precies wat er gaande is en bij deze wil ik je bevestigen dat een deel van je voorspelling al is uitgekomen . Toppie .




Ervaring van N met waarzegger Noura   Ervaring van N met waarzegger Noura   Ervaring van N geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Beste Noura, dankzij jouw adviezen, inzichten en voorspellingen heb ik mn innerlijke rust teruggevonden en bekijk ik de hele situatie nuchter. Een hele wijze bijzondere dame met een geruststellende lieve stem. Zelf in mijn ellendige situatie kon je humor gebruiken en slaagde je erin om een glimlach op mn gezicht te toveren. Dat al jouw goede daden dubbel en dik mogen terugkomen naar jou.




Ervaring van F met waarzegger Noura   Ervaring van F met waarzegger Noura   Ervaring van F geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Hi Noura,

Bedankt voor de legging. Je bent een warme, zuiver en vriendelijke vrouw. Jij hebt dingen gezegd, die jij niet kon weten van mij. Zodra mijn voorspellingen uitkomen, hoor jij graag van mij.

Liefs, Nelly.




Ervaring van Nelly met waarzegger Noura   Ervaring van Nelly met waarzegger Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Wat een mooie woorden Lief.
Geen Andere woorden Ontroerd.
Maar zo juist alles.
Heel lief dit ervaarde ik nooit.
.




Ervaring van Catherine met waarzegger Noura   Ervaring van Catherine met waarzegger Noura   Ervaring van Catherine geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Zo zuiver en krachtig mooi kaartleggend dankjewel de moeite waard.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Noura   Ervaring van Angela met waarzegger Noura   Ervaring van Angela geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  lieve Noura, wat een lieve oprechte dame ben jij, zij is geweldig in wat ze doet, is heel open en eerlijk en voelt heel goed aan, een echte aanrader, ik bel haar vlug weer, liefs carine.




Ervaring van carine nijs met waarzegger Noura   Ervaring van carine nijs met waarzegger Noura   Ervaring van carine nijs geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden