Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbelgie.nl


  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegger-lijn met online waarzeggers uit Belgie. Spiritueel advies, nu online antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Vitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  M'n gevoel gevolgd, jou uitgepikt en m'n gevoel zat juist.
Zeer blij jou gesproken te hebben.
Jou omschrijven in een paar woorden
Sereen - oprecht - eerlijk
Dank voor het gesprek van deze voormiddag.




Ervaring van ah met waarzegger Vitta   Ervaring van ah met waarzegger Vitta   Ervaring van ah geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Bedankt Vitta voor je positieve energie tijdens ons gesprek. Je hebt me wijze woorden aangereikt om aan mezelf te gaan werken, zodat ik meer in mijn eigen kracht ga staan. Dit had ik blijkbaar nodig. Thanks .




Ervaring van Dankbaar met waarzegger Vitta   Ervaring van Dankbaar met waarzegger Vitta   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Hoi Vitta.

Wat ben jij echt goed.
Jij voelt heel goed aan en kan zoveel vertellen.
Je ziet ook wat ik nog moet leren en dan hebben we een pad om dit te kunnen bewandelen met nodige tools en inzicht.
Je bent ook een hele warme dame die iemand op zijn gemak kan stellen en je bent heel sterk in aanvoelen van energien.

Dankjewel voor alle waarheid en alles dat al uitgekomen is.
Ik kijk al uit naar ons volgende gesprek.

Liefs Chels.




Ervaring van Chelsey met waarzegger Vitta   Ervaring van Chelsey met waarzegger Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Ja, heel aangename dame om mee te praten. Zonder veel uitleg toch het juiste antwoord. Voelde ook zuiver aan, geen ik zeg het t’geen je wil horen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met waarzegger Vitta   Ervaring van anoniem met waarzegger Vitta   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Hoi Vitta, dank je voor de vele gesprekken die ik al gehad heb met jou. Je geeft me echt de kracht om door te gaan en me te helpen in mijn groei. De puntjes waar ik blijf steken. Dankjewel hiervoor, grtjs Kristel x.




Ervaring van Kristel met waarzegger Vitta   Ervaring van Kristel met waarzegger Vitta   Ervaring van Kristel geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, wat een topper ben jij zeg, waauw waauw waauw. Je voelt de dingen aan zoals ze zijn, zonder al teveel vragen te stellen. En dan nog maar te zwijgen van de energie die ik had na het telefoongesprek, gewoon weg fantastisch, geen woorden voor. Dank je wel Vitta.




Ervaring van S.A met waarzegger Vitta   Ervaring van S.A met waarzegger Vitta   Ervaring van S.A geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Je voorspelling is uitgekomen. Ben superblij ermee, bedankt.




Ervaring van anoniem met waarzegger Vitta   Ervaring van anoniem met waarzegger Vitta   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Jij bent echt goed. Ongelovelijk geweldig zoals jij altijd de nagel op de kop slaat. Alles wat jij mij in de afgelopen 9 jaren hebt voorspeld is uitgekomen. En nu nog zodra ik ergens mee zit bel ik jou en ja hoor je hebt het weer juist. Soms leuk soms minder leuk maar altijd eerlijke juiste voorspellingen. Je krijgt alles goed door. Je bent mijn topper, dank je wel. Ik kan iedereen aanraden om jou te bellen voor een consult.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Vitta   Ervaring van Anoniem met waarzegger Vitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Lekker duidelijk antwoord. Recht door zee daar ben ik blij mee.




Ervaring van Mirella met waarzegger Vitta   Ervaring van Mirella met waarzegger Vitta   Ervaring van Mirella geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta over een maandje terug heb ik je gebeld gehad, ik vond je heel aangenaam om meet te praten, toch was ik wat in ongeloof over wat je me zei. Tot gisterenavond, vanaf toen weet ik dat het klopt het klopt helemaal.

Je bent een topvrouw.




Ervaring van Bo met waarzegger Vitta   Ervaring van Bo met waarzegger Vitta   Ervaring van Bo geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta wat ben jij een lieve dame.
Vitta ik was het allemaal even kwijt ik wist niet meer naar links, naar rechts of achteruit of vooruit te gaan, 1000 maal dank voor jou advies in wijsheid. Ik kan er weer volop tegenaan.

Vitta je bent geweldig.
Veel liefs BB.




Ervaring van BB met waarzegger Vitta   Ervaring van BB met waarzegger Vitta   Ervaring van BB geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Ik heb vandaag Vitta gesproken om haar te vertellen dat wat ze me verteld heeft een 2.5 maand geleden is uitgekomen. Iets wat ik totaal niet kon geloven.

Ze is een hele grote aanrader.




Ervaring van Bonny met waarzegger Vitta   Ervaring van Bonny met waarzegger Vitta   Ervaring van Bonny geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, ik zag het niet meer zitten, gelukkig kreeg ik u aan de telefoon. Dankjewel voor de innerlijke kracht die u mij gaf.

Dikke merci.




Ervaring van Jack met waarzegger Vitta   Ervaring van Jack met waarzegger Vitta   Ervaring van Jack geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, het was net of jij leefde mee in onze woonkamer in men huwelijk, wat een details onwaarschijnlijk maar waar.

Christel M.




Ervaring van Christel M. met waarzegger Vitta   Ervaring van Christel M. met waarzegger Vitta   Ervaring van Christel M. geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, ik heb best lang getwijfeld om te bellen, en ik had het beter veel sneller gedaan. Nu zie ik het "dankzij jouw" je bent een engel. Ik dacht eerst het kan niet het is niet maar nu is het daar, alles is uitgekomen tot het huisnummer toe wat je vertelde. Je vertelde me ook de dingen waar ik steeds mijn ogen voor dicht hield. Je bent super.




Ervaring van T.P met waarzegger Vitta   Ervaring van T.P met waarzegger Vitta   Ervaring van T.P geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta,

vaak bel ik met jou, vooral dat ik weer vastloop in mezelf, telkens haal je me daar doorheen door me de juiste handvatjes aan te reiken. Jij bent een groot meerwaarde in mijn leven.

Duizendmaal dank Vitta.
Liefs Ron.




Ervaring van Ron met waarzegger Vitta   Ervaring van Ron met waarzegger Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Wat een lieve vrouw. Ze geeft goede adviezen en zet jou zelf ook aan het denken. Dank je wel Vitta. Ik zal mijn buikgevoel volgen.




Ervaring van F met waarzegger Vitta   Ervaring van F met waarzegger Vitta   Ervaring van F geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (20/11). Het is een hele opluchting om met iemand te kunnen praten, die meteen op dezelfde golflengte zit. Ik had het gevoel dat 'k met u over alles kon praten, heel fijn, warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegger Vitta   Ervaring van Myriam met waarzegger Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met waarzegger Vitta   Ervaring van Inge met waarzegger Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Wauw. Jij slaat de nagel op de kop. Hoe jij haar omschrijft klopt volledig.




Ervaring van eveline met waarzegger Vitta   Ervaring van eveline met waarzegger Vitta   Ervaring van eveline geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, ik bel je wel vaker, en dacht je verdient even een momentje dat ik je in de verf zet. Bij deze laat ik aan iedereen weten dat jij mijn nr 1 bent. Top Vitta. Dankjewel tot snel x Marie.




Ervaring van Marie met waarzegger Vitta   Ervaring van Marie met waarzegger Vitta   Ervaring van Marie geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Lieve Vitta,wat ben jij goed in jouw adviezen. Alles wat je heb voorspeelt is allemaal uitgekomen tot op de dag van vandaag. Ook hoe jij alles uitlegt vind ik zeer bijzonder en heel goed te begrijpen. Iemand die altijd eerlijk is, het ook echt bij het rechte eind heeft. En een dame met een hartje van "goud". Alles maar dan ook alles wat jij verteld komt letterlijk uit. Je bent een bijzonder goede voorspeller en zeer zuiver in je waarnemingen. En je geeft me iedere keer weer energie als ik je bel. Bedankt voor alle verhelderende gesprekken.
Jij bent een topper. Ik bel je snel weer terug. Heel veel liefs .




Ervaring van Sena met waarzegger Vitta   Ervaring van Sena met waarzegger Vitta   Ervaring van Sena geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met waarzegger Vitta   Ervaring van Rana met waarzegger Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Zaaalig mens, jij hebt mij de waarheid gegeven en zo een goed gevoel. Ik bel jou zeker terug de vrouw die nr haar intuitie dient te luisteren. Jij bent 20 sterren waard. Groetjes en warme knuffel Anouck.




Ervaring van Anouck met waarzegger Vitta   Ervaring van Anouck met waarzegger Vitta   Ervaring van Anouck geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Ze is echt een topper.
Alles klopt precies zonder dat je erover begint.
Liefs, Brenda.




Ervaring van Brenda met waarzegger Vitta   Ervaring van Brenda met waarzegger Vitta   Ervaring van Brenda geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Goedemorgen Vitta, ik wil je nog bedanken via deze weg. Het was een aangenaam gesprek dat we net hadden. Ik hou je op de hoogte wat betreft mijn keuze en de andere vraag die ik had. Namasté Krista.




Ervaring van Krista met waarzegger Vitta   Ervaring van Krista met waarzegger Vitta   Ervaring van Krista geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Lieve vitta

Blijkbaar zijn de sterretjes die ik aangeduid had versprongen op 1 ster met de vorige recencie. Hiervoor mijn oprechte excuses.
Zo een topper als jij verdient er minstens 10.
Je bent een hele warme dame, altijd een luisterend oor en je zit altijd juist met de kaartjes en je gevoel.
Ook doe je dit op een eerlijke manier.
Ook ben je heel goed met inzichten geven.
Je bent echt een topper en zeker en vast een aanrader.

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met waarzegger Vitta   Ervaring van Chelsey met waarzegger Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Lieve Vitta

Jij ben een topper.
Altijd een luisterend oor, zit altijd juist en weet altijd de waarheid te vertellen.
Met alles zat je juist.
Zeker een aanrader .

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met waarzegger Vitta   Ervaring van Chelsey met waarzegger Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta
Jij bent oprecht, eerlijk je voelt en ziet alles je geeft alles zo duidelijk door. En wat nog het beste is alles kwam al snel zichtbaar van wat hij vertelde.
Dankjewel een trouwe beller x.




Ervaring van Anouk met waarzegger Vitta   Ervaring van Anouk met waarzegger Vitta   Ervaring van Anouk geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Dankjewel Vitta voor het fijne gesprek. Het goede aanvoelen. Bel zeker een keer terug.

Dankjewel.
xxKarin.




Ervaring van Karin met waarzegger Vitta   Ervaring van Karin met waarzegger Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta , ik heb je deze morgen gebeld i.v.m. de spanningen binnen mijn relatie. Bedankt voor de wijze inzichten en waardevolle raadgeving. Ik ga het anders aanpakken.




Ervaring van ano met waarzegger Vitta   Ervaring van ano met waarzegger Vitta   Ervaring van ano geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta is een top dame, een aanrader voor iedereen .




Ervaring van Vic met waarzegger Vitta   Ervaring van Vic met waarzegger Vitta   Ervaring van Vic geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Hoi Vitta, deze ochtend gesproken met jou, geweldig hoe je de dingen kunt zien en hoe het is op dit moment. Moet alles nog eventjes laten bezinken. Hoe hij is en hoe hij zich gedraagt. Hoop dat het allemaal zo vlug mogelijk mag uitkomen. Nou super van je. Je bent ongelofelijk.




Ervaring van ikke met waarzegger Vitta   Ervaring van ikke met waarzegger Vitta   Ervaring van ikke geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta jij bent een topper, ik heb je namelijk al paar keer gesproken.
En er zijn al aantal dingen uitgekomen die jij gezegd had namelijk over werk je zei dat ik die beide baantjes ging doen en dat klopte, ook al was 1 van korte duur maar ze hadden mij belooft als die opdracht binnen is.dat ik dan weer terug mag komen .
jij gaf aan dat het ook ging gebeuren en dat is nu dus afwachten.
Ik zal nu echt meer proberen te genieten van mijn zwangerschap en meer in mijn intuitie gaan voelen, ook al voel ik mij op dit moment nog even geblokkeerd in.
Bedankt en ik laat je weten of het nog voor mijn verlof is gelukt om die baan weer terug te krijgen .




Ervaring van Anneke met waarzegger Vitta   Ervaring van Anneke met waarzegger Vitta   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Dankjewel Vitta, je wist perfect de situatie uit te leggen. Ik hoop dat er snel een einde komt aan de ellende. En jouw voorspellingen zien er goed uit.




Ervaring van P met waarzegger Vitta   Ervaring van P met waarzegger Vitta   Ervaring van P geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden